İmamoğlu’nun gençliği yeterli mi?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun son seçim zaferinden sonra görevi bırakması gerektiğini, CHP’de değişim zamanının geldiğini hem televizyon programlarında hem yazılarımda ifade...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun son seçim zaferinden sonra görevi bırakması gerektiğini, CHP’de değişim zamanının geldiğini hem televizyon programlarında hem yazılarımda ifade etmiştim.

Kılıçdaroğlu elinden geleni yapmış olabilir.

Dürüstlüğüyle, nezaketiyle, mütevazılığıyla siyasetin kaybettiği erdemleri yaşattığı da doğru bir tespit olabilir.

Ancak son 12 seçimde bunların yetmediğini anlamış buluyoruz.

Ülke her alanda bu kadar kötüleşmişken, açlık, yoksulluk, yolsuzluk, adaletsizlik bu kadar alıp başını gitmişken muhalefetin yoksul kesimlerden, köylülerden, işçi sınıfından yeterince oy alamaması ve seçim kaybetmesi normal olamaz!

Öyle anlaşılıyor ki Kılıçdaroğlu ve bir türlü vazgeçemediği çelik çekirdek ekibi, Anadolu köylüsünden, işçi sınıfından, yoksul halktan kopuk yaşıyor ve bu nedenle Türkiye’yi yeterince okuyamıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 19 Nisan 2024 | 3.519 Okunma Millet “Hagosa gel” dedi! 06 Nisan 2024 | 737 Okunma Oy yoksa temiz su da yok! 05 Nisan 2024 | 769 Okunma Erdoğan ne yapacak? 03 Nisan 2024 | 3.665 Okunma Emeklinin ahını almayacaktınız! 01 Nisan 2024 | 4.429 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar