Süleyman Soylu'nun istifası ve öğrenmemiz gerekenler!

Süleyman Soylu'nun istifası ve öğrenmemiz gerekenler!Türkiye geçen cuma gününden beri iki konuya odaklandı. Biri cuma günü ilan edilen sokağa çıkma yasağı sonrası vatandaşların sokağa...

Süleyman Soylu'nun istifası ve öğrenmemiz gerekenler!


Türkiye geçen cuma gününden beri iki konuya odaklandı. Biri cuma günü ilan edilen sokağa çıkma yasağı sonrası vatandaşların sokağa dökülmesi ve bunun pandemiye etkileri ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifası!

Koronavirüs pandemisinin dünyada hatırı sayılır hızla yayılması sonrası herkesin hemfikir olduğu bir konu var: Artık dünyada hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Bu sav kuşkusuz Türkiye'deki kişi, kurum ve düzen için de geçerli. Ancak öğrenecek daha çok şeyimiz var gibi.

Özellikle de bilimin bize söylediklerini anlama ve uygulama konusunda.

Ne demek istediğimi anlatmak için bir kaç yıl öncesine gidelim.
OECD'nin 2015 yılında PISA çalışmaları kapsamında yaptığı bir araştırmanın sonucu tam da bugünlerde virüs salgınına karşı kim neyi doğru yapıyor kim yanlış yapıyoruz işaretlerini verir nitelikte.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ebeveynler arasındaki fikir ayrılıkları 29 Aralık 2020 | 94 Okunma Çocuklarda kaka korkusu neden olur işte çözüm yolları 16 Ekim 2020 | 236 Okunma 72 aylık çocuklar için kayıt erteleme RAM raporu nedir? 04 Eylül 2020 | 356 Okunma Çocuğumu okula göndermek istemiyorum diyenler neler yapabilir? 28 Temmuz 2020 | 411 Okunma Ek besine başlarken dikkat edilmesi gereken en büyük hata! 07 Temmuz 2020 | 106 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum