Ahlâkî ve manevî çöküş (2)

Uluslararası araştırma ve ölçümleriyle Türkiye’nin “refah listesi”nde alt kategoreye düşmesinin başta gelen nedenlerinden biri devlet desteğiyle işlenen suçlar oluşturuyor.Zira mânevî terbiye...

Uluslararası araştırma ve ölçümleriyle Türkiye’nin “refah listesi”nde alt kategoreye düşmesinin başta gelen nedenlerinden biri devlet desteğiyle işlenen suçlar oluşturuyor.
Zira mânevî terbiye eksikliğiyle mahallelere, sokaklara, evlere, insanların kafa ve kalplerine düşen bombalar, her gün binlerce, yüzbinlerce insanı mahvediyor, madden ve mânen öldürüyor. Milyonlarca insanı, genci ve çocuğu vuruyor. Dünyevîleşmeye bataklığına batan gençler, arayış içindeki insanlar, göz göre göre ateşin içine sürükleniyor. Ahlâkî erozyon denileşiyor.

Devlet eliyle işletilen suçların başında devlet eliyle oynatılan ve çeşitlendirilerek arttırılan toto-loto şans ve talih oyunlarının yanısıra, şiddet ve her gün garip vahşet cinâyetleriyle şiddet ve suçun en baş sebeplerindenbaşında gelen ve.resmen göz yumulan, hatta ihracıyla övünülen şiddet ve müstehcenlik dolu dizi filmler ve programlar geliyor.

TAHRİBAT ORTADA

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Fikri hezeyanlaştıran” siyasî manipülasyonlar 06 Mayıs 2018 | 275 Okunma İktidarınki “hamle,” muhalefetinki “hülle ve hîle”! 29 Nisan 2018 | 188 Okunma “Suriye’nin politikası”nın garabetleri 22 Nisan 2018 | 184 Okunma Bu ne rest, bu ne Patriot müzâkeresi! 08 Nisan 2018 | 212 Okunma Soruşturmalar sulandırılıyor 25 Mart 2018 | 349 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar