Milletin hükümetten beklentisi"Aşı ve Açılım"

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2 gün önce bugünü ima ederek ”Çarşamba günü millete sesleniş konuşmamı izlemenizi özellikle tavsiye ediyorum, inşallah birçok güzellikleri orada takdim edeceğim”...

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2 gün önce bugünü ima ederek ”Çarşamba günü millete sesleniş konuşmamı izlemenizi özellikle tavsiye ediyorum, inşallah birçok güzellikleri orada takdim edeceğim” dedi ya, siyasi alandan sosyal medyaya, çarşı pazardan evlere kadar ülkenin dört bir tarafında bir meraktır, bir heyecandır aldı başını gidiyor. Aynen Ağustos ayındaki müjde öncesi olduğu gibi tahminler yürütülmeye başlandı.

Cumhurbaşkanımız acaba şimdi hangi müjdeyi verecek?” sorusunda makul tahminler içinde önceliğin pandemiden ve hayat pahalılığından dolayı  şu 2  konuda yoğunluk kazandığını belirtmeliyim.

 Birincisi;
“Biliyorsunuz bir süredir Türk bilim adamlarımız yerli aşı üzerinde çalışmalar yapıyorlardı. Çalışmalarda olumlu gelişmeler sağlandı.İlk ve yerli milli aşımızın üretimi için startı verdik. İnşallah 1 Mart’tan itibaren vatandaşlarımın kullanımı için aşılama çalışmalarına başlayacağız. Hayırlı olsun”.

İkincisi;

 “Biliyorsunuz, yeni tip coronovirüs salgınının ülkemizde de ciddi boyutlara ulaşması nedeniyle Aralık ayından itibaren hükümet olarak bir dizi sıkı önlemler almış ve bu önlemlerde lokanta, restoran, cafe başta olmak üzere yiyecek-içecek işletmeleri ile pek çok sektöre kısıtlayıcı tedbirler getirmiştik. 1 Mart’tan itibaren işletmeleri açacağız.Hayırlı olsun”.

                                     *****                              *****                                *****

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sözde çakma ödül üzerinden AK Partili başkana linç girişimi 13 Nisan 2021 | 460 Okunma AK Parti'de şuyu vukuundan beter bir durum 27 Mart 2021 | 917 Okunma Gençler HDP'yi ve Türkiye'deki daralmayı konuşuyor ama sosyal medya mecralarında muhatap bulamıyor 23 Mart 2021 | 269 Okunma Ne oldu da piyasalar bu şekilde tepki verdi? 22 Mart 2021 | 203 Okunma İmamoğlu bu paylaşımı ile İyi Parti'yi ittifak içine hapsetti 11 Mart 2021 | 88 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar