6 yıl sonra bu dosya yine neden açıldı? diyenler var ya...

Bırakın Ülkücüyüm, Türk milliyetçisiyim diyen aziz dostları, vatanını, milletini seven, devletine bağlı sağdan ya da soldan hiçbir yurttaş için Kürt halkını sokağa...

Bırakın Ülkücüyüm, Türk milliyetçisiyim diyen aziz dostları, vatanını, milletini seven, devletine bağlı sağdan ya da soldan hiçbir yurttaş için Kürt halkını sokağa çağırıp kentleri ateşe verdirten, 16 yaşındaki çocuğun üzerinden araç geçirten, masum insanların ölümüne yol açan ve kamu malına zarar veren kim olursa olsun asla masum değildir. Buna milletvekilleri ve genel başkanlar da dahil.

Ellerine kan bulaşmıştır.

Devletin güvenliğine, milletin birlik ve bütünlüğüne yönelik açıkça ve alçakça bir saldırı söz konusudur. Yakın tarihimizde kanlı eylemlerden biri olarak geçen 6-7 Ekim Kobani olayları da bunlardan en acı olanıdır. İçlerinde Şanlıurfa, Diyarbakır, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa başta olmak üzere 35 il ve 96 ilçede çıkan olaylarda, 37 insanımız hayatını kaybetti.

İçlerinde çocuklar da vardı. Vahşice katledildiler. Kurban Bayramı’nda yakınlarına et dağıtmak için sokağa çıkan 16 yaşındaki Yasin Börü’nün üzerinden araçla geçtiler. Yanındaki arkadaşı Ahmet Dakak’ın başını taşla ezdiler, diğer arkadaşı Hasan Gökguz’u da gözlerini kırpmadan öldürdüler.

326’sı güvenlik görevlisi toplam 761 kişi yaralandı. Bursa’da 2 okulun da bulunduğu 197 okul ateşe verildi, 269 kamu binası tahrip edildi, bin 731 ev ve işyeri yağmalandı, bin 230 araç da zarar gördü.

3 gün süreyle ülkede sokakları ateşe verdirip terör estirenlerin gerekçeleri, sözüm ona Türkiye’nin DEAŞ terör örgütünün elindeki Kobani’ye destek çıkmaması idi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sözde çakma ödül üzerinden AK Partili başkana linç girişimi 13 Nisan 2021 | 460 Okunma AK Parti'de şuyu vukuundan beter bir durum 27 Mart 2021 | 917 Okunma Gençler HDP'yi ve Türkiye'deki daralmayı konuşuyor ama sosyal medya mecralarında muhatap bulamıyor 23 Mart 2021 | 269 Okunma Ne oldu da piyasalar bu şekilde tepki verdi? 22 Mart 2021 | 203 Okunma İmamoğlu bu paylaşımı ile İyi Parti'yi ittifak içine hapsetti 11 Mart 2021 | 88 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar