Muhalefeti kızdıran kim?

Bahçeli'nin bozkurt işareti yapmadan elini saat sarkacı gibi salladığı bir demokrasi buluşması başlatıldı. Küçük arızaları sunucuda yaşadık. Başta yaptığı şey Recep Tayyip...

Bahçeli'nin bozkurt işareti yapmadan elini saat sarkacı gibi salladığı bir demokrasi buluşması başlatıldı. Küçük arızaları sunucuda yaşadık. Başta yaptığı şey Recep Tayyip Erdoğan'ın örtülü propagandası gibiydi. Yine de fazla tepki çekmedi. MHP Genel Başkanı konuşma yaparken kürsünün önüne "AK Parti sözcüsü" yazılsa yadırganmazdı. Bahçeli'nin en fazla alkışlayanının ise Emine Erdoğan olduğunu belirledik.

***

Türk bayrakları, dünyada benzeri görülmeyen uçsuz bucaksız "gelincik tarlası" benzeriydi. Eğer bir sıralama yapacak olursak ikinci sıraya KKTC sembolünü oturtabilirdik. Gözlerimiz bizi yanıltmadıysa sonraki değerlendirme şöyle oluştu:

Azerbaycan, Doğu Türkistan, Afganistan ve Bosna Hersek. İlginç olan her gece meydanlara bolca çıkan Özgür Suriye bayrakları çok azdı. Acaba kısıtlama mı uygulandı?

...

Haber kanalları mitinge ilgi gösterenler arasında liste başıydılar. Lay lay lom ekranları dahi muhteşem gösteriye önemli yer ayırdılar. TV-8, saat 18:00'e gelindiğinde Londra'ya bağlanmadı. Leicester-M. United maçının yayınını askıya aldı. Bu önemli müsabakayı boş verdi. Mitinge devam etti. Belli ki Acun Ilıcalı müdahale etmişti. Acun, tüm kanallar tek yer ve olaya odaklanmışken, rating rekorunu elinin tersiyle itmişti. Bu tavrını beğendik. Yayını banta çevirip saatler sonra verdi. Bunca naklenci içinde günün gafını Deniz Tüysüz yaptı: "Yenikapı semalarında savaş gemileri var." Sanırız Deniz'in sözünü ettiği Uzay Gemisi Atılgan'dı.

Madalyonun öteki tarafı

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar