Harekatlar

Kanal İstanbul'da; "herkes susacak." çenesini tutmayana ağır yaptırımlar hazır. Eğer bunlara uymamakta ısrarcı olanlar ise her türlü müeyyideye hazırlansınlar.Dikkat edin bakanın İstanbul Belediye...

Kanal İstanbul'da; "herkes susacak." çenesini tutmayana ağır yaptırımlar hazır. Eğer bunlara uymamakta ısrarcı olanlar ise her türlü müeyyideye hazırlansınlar.

Dikkat edin bakanın İstanbul Belediye Başkanı'na tavrı kanal parçacığını böylece ciddiye aldığını bildirdi. Ben bunu dönüşümün parçası olarak gördüm. Rizespor Başkanı Hasan Kartal adına aldık kabul ettik.

Başkan, Kanal İstanbul'a karşı olduğunu çok önceden söylemişti. Aslında Çevre Bakanı Murat Kurum'un savunması da yan projeleri ve bunların ihalelerini kimlere tevzi edildiğinin bir nevi itirafıydı.

Bir ihraç bir istifa

İYİ Partili Ümit Özdağ partisinden ihraç edildi. Yine Özdağ'ın belli taktiği uygulamasını izledik. İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu baştan beri uyguladığı sus emrini sürdürdü.

Sivas'ın meşhur lafını tekrarladı 'cırtına cırt'.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 273 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar