Bu kafayla Moskova'yı zor görürüz

Fatih Terim kötü oyundan sonra alınan üç puandan memnun mu? Bunun cevabı HAVET olmalı. Söylediklerinden bu çıkıyor. Eğer Kosova'nın topu direkten döneceğine içeri girseydi olacakları tahmin zor değildi....

Fatih Terim kötü oyundan sonra alınan üç puandan memnun mu? Bunun cevabı HAVET olmalı. Söylediklerinden bu çıkıyor. Eğer Kosova'nın topu direkten döneceğine içeri girseydi olacakları tahmin zor değildi. Türk Milli Takımlar Sorumlusu'nu eski tas eski hamam gördük. Basın toplantısında verdiği cevaplar her zamanki gibi işine geldiği cinstendi. "İçime sinmedi" her şeyin özeti. Demek ki mecbur bırakıldığı takımı sahaya sürdü. Şu laflarını ise bir kenara kaydedin:

"Yanımda ceketinin düğmesini açamayanlar, ağzını açamayanlar bayağı bir babayiğit olmuşlar..."

Öncelikle Turgay Renklikurt Hocam'ı tenzih ederek tüm Adanalılardan özür diliyorum. Çünkü "yöresel dayılığı" ikinci mesleği haline getiren futbol adamını izlemek hoşuma gitmiyor. Terim bu tavrı ile "Cesur ve Güzel" dizisindeki Baba Korludağ rolü için biçilmiş kaftan. Neyse ki son basın toplantısında hiç olmazsa gömlek düğmeleri kapalıydı. İmparatorla bir de bahse girmek isterim. Bu kafayla Moskova'daki finalleri zor görürüz. Rövanşta ise Kosova'yı yenemeyiz. Galiba önemli olan Mart dahil, maaşların garantiye alınması.

Maçı TV 8'den izledim. Melih Gümüşbıçak anlattı. Olmayan penaltıya varmış gibi yangın çıkarışını beğenmedim. Sergen Yalçın her zamanki gibi "Doğrucu Davut"tu. Yalnız onun mikrofonundaki ses ayarı kötüydü. Fazla duyulmadı. Kanalın Magazin Müdürü Göktuğ Sevinçli, sporcu eskisi olduğunu futbol naklen yayınlarında hatırlıyor. İki de futbolcuyu dile getirmek istiyorum. Yunus Mallı, Fatih Terim'i kurtaran isimdi. Beni şaşırtan ise Burak Yılmaz'ın tığ gibi haliydi. Anlaşılan Çin yemeklerini sevmiyor. Ya da sıkıyı gördü. Neyse orada sezon sona erdi. Burak en kısa zamanda verdiklerini alacaktır.

Bir değerlendirme

Bazı mesajlara yer vereceğim. Yaşar Usluer'in son yolladığı öncelikli:

"Dert etmeyin Burhan abi,

* Sizin de "Neyse ki bu ülkede hâlâ hakimler var" dediğiniz gibi hiçbir hakim savcı, "terlik suçu iddianamesi"ni kale almaz. Meşhur olmak isteyen bir savcının çabasından ibaret kalır. Örnek verdiğiniz liderlerden ayrı çağ açıp, çağ kapatan Fatih bile dünyada Atatürk kadar konuşulmaz/konuşulmamıştır. Önemle vurguladığınız şekilde "Atatürk ismi sadece bizim için değil tüm dünya için ölümsüz tarihtir. Mustafa Kemal'i yazmak güçtür." Bu yüzden "Atatürk dünya lideri" unvanını hak etmiştir. Başka hangi lider, hangi ülkede Hakk'a yürüdüğü gün bu kadar geniş kitlelerle anılır?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 275 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar