Biri yaratılırken öteki öldürülüyor

TV8'de akıl dışı işler çoğaldı. Bir program ön plana çıkarılırken diğerleri mahvediliyor. Örneğin varsa yoksa Survivor. Haftalarca tek ilgi alanı olan "O Ses Türkiye" artık boşluk doldurmada....

TV8'de akıl dışı işler çoğaldı. Bir program ön plana çıkarılırken diğerleri mahvediliyor. Örneğin varsa yoksa Survivor. Haftalarca tek ilgi alanı olan "O Ses Türkiye" artık boşluk doldurmada. Jess Molho'nun "yedek sunuculuğu"ndan söz etmiyorum. Haftanın en önemli günlerinde aylarca yayınlanan bir programı aniden silmek doğru mu? "Yetenek Sizsiniz"in nasıl batırıldığı hiç mi hatırlanmıyor? Hadi Survivor'un Acun Ilıcalı'nın lokomotifi olduğunu kabul edelim. Ancak bunun diğer yapımların ihmali anlamına gelmemesi gerekir. En yakın zamandan bir örnek vereyim; "Yetenek Sizsiniz" artık ayağa kaldırılabilir mi? Bu kadro ile "O Ses Türkiye"nin aynı duruma düşmesi kaçınılmaz. Hangi gün yayınlanacağı konusunda bile kararları yok. Perşembe'den Salı'ya kadar tarayacaksınız. Papatya falı gibi. Hatta, menü tuşuna basıyorsunuz yayında gözüküyor. Saati gelince karşınıza Recep İvedik'in dördüncü gösterimi çıkıyor. Ya da karşınızda CMYLMZ!

Tehdit, kesme, korku

Tam bu noktada sözü Yaşar Usluer'e bırakacağım. Birkaç gündür sakladığım mailini yayınlamanın zamanı geldiğine inanıyorum. Buyrun okuyun:

"Üzülmeyin Burhan Abi, siz bu millete lazımsınız.

*Sayın Buhran Özfatura Belediye Başkanı iken "Caddeleri altın kaplatsam, sokakları gümüş, niye sokakları da altın kaplatmadın derler" demişti. O hesap, herkese yaranamazsınız. Memnun edemezsiniz, diye okunabilir. Yine de sessiz çoğunluğun sesi olduğunuzu  bilenler çoğunluktadır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 275 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar