Bayülgen'e son darbe Erdoğan'dan

"Çarşı karıştı" deriz ya, Babıâli karıştı. Okan Bayülgen'in Altın Kelebek Ödül Töreni'ndeki hatası dallanıp budaklandı. Sonuçta Kanal D ile yaptığı anlaşmanın sonu...

"Çarşı karıştı" deriz ya, Babıâli karıştı. Okan Bayülgen'in Altın Kelebek Ödül Töreni'ndeki hatası dallanıp budaklandı. Sonuçta Kanal D ile yaptığı anlaşmanın sonu geldi. Şovu yayından kaldrıldı. Yılın Dizisi için tekrar tekrar, "Ben hiç seyretmedim" demesi ve dizi ekibine söz vermemesi ipleri germişti. Gemilerin yakılması ise Cumhurbaşkanı'nın TRT World'un açılışında yaptığı konuşmayla gerçekleşti. Erdoğan'ın, salonda bulunan "Ertuğrul-Diriliş" ekibine hitaben, "Onlar ne derlerse desinler, siz milletin gönlünde taht kurdunuz. Torunlarım dahi sizi hiç kaçırmadan izliyor" şeklindeki konuşması emir kabul edildi. Doğan Medya yönetimi toplanıp oy birliğiyle Bayülgen'in fişini çekti.

Aynı gruptan İsmet Berkan'ın da köşesinin kaldırıldığı iddialar arasında. Bu tip med-cezirlere her oluşumda sıkça rastlar hale geldik. Tiraj olarak, izlenme payı olarak yüksek olmayan, ancak sayısal çoğunluğa hakim Türk Medya'dan gelen kokular hızla yayılmakta.

Atılımlar

TV8'de bazı yapımlara destek kararı alındı. İlk uygulama "Yılmaz Morgül'le Mutlu Günler"de. Ratingi her zaman yüksek konuklara yer verilmeye çalışılıyor. Ek olarak astroloji bölümü açıldı. Bu Filiz özkol'a havale edildi. Ratingin artması bekleniyor. Fikrimi soran olursa, ümitli değilim. Yılmaz duygulu ve iyi insan ama donuk yapısı var. Bu yaştan sonra değişmesi zor. Yine aynı ekranla ilgili bir not daha düşmek istiyorum. İvana Sert yıllardır Türkiye'de, hâlâ Sultanahmet'e ilk defa gelmiş turist gibi Türkçe konuşuyor. İnsan bu kadar mı yeteneksiz olur? Oğlu bile duruma isyan ederken yönetim uykuda.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 275 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar