Al gülüm ver gülüm ödülleri

Altın Kelebek'in 43. ödülleri dağıtıldı. Tek olumlu değişim gevezeliğin azaltılmasıydı. Yoksa paylaşımı değil. Kendi ekranlarına dağıtımı izledik. Kanal D için...

Altın Kelebek'in 43. ödülleri dağıtıldı. Tek olumlu değişim gevezeliğin azaltılmasıydı. Yoksa paylaşımı değil. Kendi ekranlarına dağıtımı izledik. Kanal D için "sildi-süpürdü" diyebiliriz. Müzik alanında grubun malı DMC'nin Genel Müdürü Samsun Demir, "Ne dediyse o oldu". Sıla'ya "En İyi Kadın Solist" unvanı verilmesine katılıyorum. Bazı kişilerin bitmez tükenmez saldırılarına cevap verilmiş oldu. "Ödüllere kombine alanlar"ı sıralamak istemiyorum. Bu arada Acun Ilıcalı'nın jürisinden Murat Boz ile Sibel Can da birinci oldular. MFÖ ve Selami Şahin'in "Ömür Boyu Başarı Ödülü"nü kazanmaları iyiydi. Allah uzun ömür versin, Şahin'in kaybedildiği gün değeri daha iyi anlaşılacak. Olağanüstü bestelerin yaratıcısı. En önemli vasfıysa vefalılığı. Zeki Müren'e en kötü zamanındaki desteğini çok iyi bilirim. Vefasızlık için seçim yaparsam, Kanal D'nin CEO'su Barış Tünay'ı tek geçerim.

Gecenin en önemli ödülünü -medya- Hande Fırat aldı. 15 Temmuz Kalkışması'ndaki başarısı taçlandırıldı. Kafama takılan Aydın Doğan'ın "Hande, çıtçıt'ıyla evlenirse düğününden ev eşyalarına kadar her şeyi ben yapacağım" sözleri oldu. "Bu çıtçıt kim?". Bir de Sayın Doğan, Cumhurbaşkanı ile Grubu'nu barıştıran Hande'yi, her gece birkaç ekranın bedava verdiği beyaz eşya setiyle mi çırak çıkaracak? Kızcağızın iyi bir ev ya da daireyi hak ettiği kesin.

Organizasyona gelince... İrem Derici ve Seda Akgül'ün kıyafetleri Hande Yener'i hatırlattı. Anlaşılan şöhretin yolu, "mümkün olduğu kadar az giyinmek"ten geçiyor. Gelelim Okan Bayülgen'e. Zeki insanı severim. Lafını esirgememesi diğer önemli yanı. Ancak en iyi dizi seçilen ve TRT'de yayınlanan Diriliş-Ertuğrul'un yapımcılarını konuşturmaması hataydı. Neden sonra gönüllerini almaya çalıştı. Sonuçta ödül iade edildi! Bir de kızıyla ilgili not düşmek istiyorum. Resmini çekti diye magazincilere ağır küfürler eden kendisi değil miydi? Peki gingerla sahne turu attırmak neyin nesiydi? Sibel Can'la ilgili esprileri ise havayı soğuttu. Okan'ın partneri Pelin Akil Altan, olsa da olurdu olmasa da. Gecenin sürpriz konuğu "Banu Alkan Fanı"nın kimliğini de merak ediyorum. Adam, sevgisinden yayını bile kestirdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 275 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar