Fener’de sarı alarm

Karar Gazetesi Yazarı Bülent Tuncay'ın bugünkü (10.10.2022)''Fener’de sarı alarm'' başlıklı yazısı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jesus maç öncesi röportajında “Üç günde bir maç oynuyoruz. Kısa sürede %100 toparlanmamız tam anlamıyla mümkün olmuyor. Bazı sakatlıklar da olduğu için bugün normalde yaptığımız kadar fazla değişiklik yapamayacağız. Ancak ben bütün oyuncularıma inanıyorum.” demişti.

“Büyük takımlar üç günde bir maç oynar”dan sonra bu sözler maç öncesi bazı işaretleri veriyordu. Nitekim maç başladığında Jesus’un ne demek istediği ortaya çıktı. Geniş futbolcu havuzu daralınca kaygı yaşayan Jesus karşısında kendisi gibi dikine oynayan, hücumu düşünen bir rakip buldu. Pirlo’nun Karagümrük’ü de Ümraniyespor gibi oyunu kendi alanında değil sahanın bütününde kabul etti ve Fenerbahçe’nin dengelerini bozdu.

Fenerbahçe’nin gardı, orta sahayı çabuk geçen, savunmanın boşluklarına giren rakibi karşısında çabuk düştü. Szalai, Gustavo ikilisi hızlı rakip forvetler karşısında hatalar yaptı ve Karagümrük bu zaafları değerlendirerek tabelayı kendi lehine iki kez değiştirmeyi başardı.

Maç trafiğinden başı dönen yorgun Fenerbahçe orta sahasına takviye olarak Emre Mor alınmıştı ancak Emre Mor’un takıma katkısı bir yıldızın katkısı boyutunda değildi.

İlk yarıda...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Adana’da zorlu maç 27 Nisan 2024 | 8 Okunma Alman VAR hakemi 23 Nisan 2024 | 764 Okunma Galatasaray’ın farkı 22 Nisan 2024 | 431 Okunma Hatadan dönüş 12 Nisan 2024 | 107 Okunma Galatasaray iki rakibe karşı 03 Nisan 2024 | 690 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar