Alman VAR hakemi

Süper Lig’de tarihi sezonun son virajına girilirken, 100 puan barajını kol kola geçeceklermiş gibi görülen ezeli rakiplerden Galatasaray kazanmış, Fenerbahçe’yi bekliyordu.Fenerbahçe için...

Süper Lig’de tarihi sezonun son virajına girilirken, 100 puan barajını kol kola geçeceklermiş gibi görülen ezeli rakiplerden Galatasaray kazanmış, Fenerbahçe’yi bekliyordu.

Fenerbahçe için sıkıntılı bir haftaydı. Favorilerinden biri olarak gösterildiği Konferans Ligi’nden çeyrek finalde elenmek Fenerbahçe üzerinde olumsuz bir etki yapmıştı. Penaltı kaçıran yıldızlarından teknik direktörüne kadar hemen herkesi hedef alan sert eleştiriler, Sarı Lacivertli takımı Sivas maçı öncesi yormuştu. Buna bir de son haftalarda başlayan stresi de eklersek Fenerbahçe’yi Sivas’ta kolay bir maç beklemiyordu.

120 dakikalık maçtan gelen Fenerbahçe yorgunluğuna rağmen maça baskın başladı ve oyunu Sivasspor yarı alanına yığdı. Ancak bu tempo, bal yapmayan arı misali sonuçlanmayan bir çabadan öteye geçemiyordu, bunun en büyük sebebi ise golcüsü Dzeko’da yaşanan düşüştü. Boşnak futbolcu enerjisi ve gayreti ile bölgesinde etkiliydi ama son haftalardaki gol atamama/kaçırma sorununu aşamıyordu.

Kanatlardaki İrfan Can ve Tadic’in tempo düşüklüğü de eklenince ilk yarıda golü bulmak iyice zorlaştı.
Sivasspor, Manaj’ın iptal edilen ofsayt golü ile sürpriz yapabileceğinin işaretini...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İrfan Can ve ötesi 28 Nisan 2024 | 221 Okunma Adana’da zorlu maç 27 Nisan 2024 | 509 Okunma Alman VAR hakemi 23 Nisan 2024 | 770 Okunma Galatasaray’ın farkı 22 Nisan 2024 | 434 Okunma Hatadan dönüş 12 Nisan 2024 | 107 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar