Ruhlar evi’nden geri dönüş partisi

Geçen yıl akciğer kanserine yakalanan Türk çağdaş sanatının çılgın çocuğu Haluk Akakçe, geçen ay dokuz gün komada kalmış, doktorlarının çabalarıyla hayata...

Geçen yıl akciğer kanserine yakalanan Türk çağdaş sanatının çılgın çocuğu Haluk Akakçe, geçen ay dokuz gün komada kalmış, doktorlarının çabalarıyla hayata dönmüştü.



Hastaneden bir fotoğrafını paylaşıp "Ruhlar Evi'nden Dönüş" notunu düşen Akakçe, hafta başında taburcu olmuştu. Tuba Ünsal, Dilan Gerede Erkaya, Elvan Karakimseli ve Ali Emir Tapan gibi yakın dostları, önceki gün Akakçe'yi evinde ziyaret etti.



Bu ziyaret, geçmiş olsun ziyareti gibi değil adeta parti gibiydi; hep birlikte gülüp eğlendiler ve Akakçe'ye moral depoladılar. Dostlar, işte en çok da böyle günlerde lazım, hepsinin gönüllerine sağlık.

USTANIN GÖZÜNDEN 'RENKLİ ANADOLU'
17 Ekim'de büyük usta Ara Güler'i...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İskoçya’da ilk aşkıyla karşılaştı! 29 Nisan 2024 | 414 Okunma Tam üç kez mahkeme kararıyla baba oldu 27 Nisan 2024 | 592 Okunma Entelektüeller bu aşkı konuşuyor! 26 Nisan 2024 | 288 Okunma 7 yaşındaki oğluyla ölümden döndü 25 Nisan 2024 | 140 Okunma Ex aşkla dost buluşması 24 Nisan 2024 | 121 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar