Hayaller Şarm-El Şeyh gerçekler nikah dairesi

İki kızının babası Emre Ziyal'den Nisan 2021'de boşanan Burcu Anık'ın, Abdülkerim Güzel ile yeni bir aşka yelken açtığını da, geçen yıl nisanda, Los Angeles'ta, Kerim adını verdikleri...

İki kızının babası Emre Ziyal'den Nisan 2021'de boşanan Burcu Anık'ın, Abdülkerim Güzel ile yeni bir aşka yelken açtığını da, geçen yıl nisanda, Los Angeles'ta, Kerim adını verdikleri oğullarını dünyaya getirdiğini de ilk benden öğrenmiştiniz. Oğulları doğduğunda Abdülkerim Bey evli olduğu için ilişkilerini ve bebeklerini sır gibi saklayan aşıklar, aradaki engellerin kalkmasının ardından sonunda muradına erdi.



Geçtiğimiz aylarda aşıkların, Mısır'ın tatil beldesi Şarm El-Şeyh'te görkemli bir düğünle evlenmeyi planladıklarını duymuştum ama demek ki, evdeki hesap çarşıya uymamış.
Burcu Anık ile Abdülkerim Güzel, hafta içinde İstanbul'daki bir nikah dairesinde sessiz sedasız imzayı attı. Çifte mutluluklar diliyorum ama Abdülkerim Bey'in, nikahında tişört giymesini çok garipsediğimi de söylemeden geçemeyeceğim.

BİR FOTOĞRAFTAN ÇOK DAHA FAZLASI!
İstanbul sosyetesinin en gözde isimlerinden...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sevgilisinden parasını faiziyle geri aldı 07 Mayıs 2024 | 75 Okunma İskoçya’da ilk aşkıyla karşılaştı! 29 Nisan 2024 | 415 Okunma Tam üç kez mahkeme kararıyla baba oldu 27 Nisan 2024 | 593 Okunma Entelektüeller bu aşkı konuşuyor! 26 Nisan 2024 | 288 Okunma 7 yaşındaki oğluyla ölümden döndü 25 Nisan 2024 | 140 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar