Düetleriyle herkesi coşturdular

Celal-Şebnem Çapa çiftinin, geçen hafta Gümüşsuyu'ndaki evlerinde muhteşem bir yılbaşı partisi verdiğini duymuştum. Güzelliği halen dilden dile konuşulan partinin detaylarına ulaştım. Selma...

Celal-Şebnem Çapa çiftinin, geçen hafta Gümüşsuyu'ndaki evlerinde muhteşem bir yılbaşı partisi verdiğini duymuştum. Güzelliği halen dilden dile konuşulan partinin detaylarına ulaştım.
Selma Türkeş'in doğum gününün de kutlandığı yılbaşı partisine, Çapa çiftinin pek çok yakın arkadaşı katılmış. Bettina Machler ve sevgilisi Sinan Dereli, Cem-Derin Mermerci Aydın, Heves Ekinci, Arzu-Murat Atabarut, Ahu-Can Has, Aslı Kuseyrioğlu, Sennur Çiftçi ve daha pek çok tanıdık simanın katıldığı partiye, Derin Mermerci Aydın ile Ceylan Çapa'nın damga vurduğunu öğrendim.

SESLERİ ÇOK BEĞENİLDİ
Partide; Ceylan Çapa ile Derin Mermerci Aydın, ellerinde mikrofonla söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla gece boyunca tüm davetlileri coşturmuş. Ama ne coşturma! Tüm davetliler, bütün gece eller havaya modundaymış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sebebi tamamen duygusal! 10 Mayıs 2024 | 103 Okunma Yuvalarını kız tarafı yapmış! 09 Mayıs 2024 | 174 Okunma Eşinin vasiyetini yerine getirdi 08 Mayıs 2024 | 107 Okunma Sevgilisinden parasını faiziyle geri aldı 07 Mayıs 2024 | 247 Okunma İskoçya’da ilk aşkıyla karşılaştı! 29 Nisan 2024 | 421 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar