Bebek’e başka bir ruh katan yeni ikili

Madem bugün cumartesi, o zaman biraz İstanbul eğlence hayatından bahsedelim. Bu kış hiç de eğlence havasında olmadığım için Netflix, diziler, sinema, tiyatro, kitaplar, internet turları ve ara sıra gittiğim...

Madem bugün cumartesi, o zaman biraz İstanbul eğlence hayatından bahsedelim. Bu kış hiç de eğlence havasında olmadığım için Netflix, diziler, sinema, tiyatro, kitaplar, internet turları ve ara sıra gittiğim konserler çemberinde dönüp duruyordum.

Bu sakin hallerime inanamayan trend yazarımız Mert Vidinli'nin telefonuyla, kendimi bir anda Bebek'te yeni açılan Angie ve The Populist'te buldum.
Bebek'te eski Kitchenette'in yerine açılmış bu ikili... Alt kat haberini duyduğumdan beri açılmasını dört gözle beklediğim The Populist, Bomontiada'da favori mekanımdı. Yemek kaçamakları için 10 numara beş yıldızdı.

Hele bir etli metli patates kızartması var ki, ille de denemenizi isterim yani... Tam bir lezzet bombası. Yiyip yedi kilometre yürür, sonra gelir yine yerim.
İşte The Populist gelmiş alt kata... Sabahtan açılıyor, gece 12.00'ye kadar hizmet veriyor. Bebek'te olmayan bir tarz; spor-şıkmodern bir pub gibi.
Binanın hemen yan tarafında ise başka bir giriş var. Korumaları geçip, (geçebilirseniz tabii) ceketinizi, paltonuzu vestiyere verip asansöre biniyorsunuz. İkinci kata çıkınca kapı açılıyor ve huzurlarınızda Angie.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fenerbahçe cinsiyetçi ayrımcılığa dur diyor 15 Kasım 2018 | 4.324 Okunma Yağmur’un sınavı ve babasız kızlar... 14 Kasım 2018 | 6.255 Okunma Çağan Irmak’a ‘Issız adam’ sürprizi 12 Kasım 2018 | 4.473 Okunma Hazar Ergüçlü-Onur Ünlü çiftine çifte standart 08 Kasım 2018 | 3.962 Okunma Polisi aramayan da suça ortaktır! 07 Kasım 2018 | 3.848 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar