Aile içi şiddet ve 6284 sayılı yasa

Evlilik, hayatta insanın alabileceği en önemli ve en kritik bir karardır. Doğru insanı bulmak ve iyi insanla mutlu bir evlilik yapmak her gencin hayalidir.Çoğu gençler bu hayallerini negatif örneklere bakarak “böyle olacaksa...

Evlilik, hayatta insanın alabileceği en önemli ve en kritik bir karardır. Doğru insanı bulmak ve iyi insanla mutlu bir evlilik yapmak her gencin hayalidir.

Çoğu gençler bu hayallerini negatif örneklere bakarak “böyle olacaksa olmasın” diyerek ertelemişler, korkuları büyüdükçe de evlilikten uzaklaşmışlardır.

Her anne ve babanın da evladını evlendirirken düşündüğü öncelikle mutluluğudur. Artık görevini yapmanın verdiği huzurla hayatlarına devam etmek istemektedir.

Ne kızının ne de oğlunun başka birileri tarafından ezilmesine, şiddete uğramasına, hakkının gasp edilmesine müsaade etmek istememektedir.

Lakin günümüzde çoğu evliliklerde birbiri ile iyi iletişim kuramamalarından, birbirlerini yanlış anlamalarından dolayı büyük sorunlar yaşanmaktadır.

İletişimin bu kadar hızlı olduğu bir ortamda, eşler birbirleri ile bağ kuramamakta, ortak değerlerde birleşememekte, ortak alan oluşturup ortak kararlar alamamaktadır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Herkes evlenir ama aile olamaz! 30 Ağustos 2018 | 500 Okunma Mutlu anne mutlu anlar yaşatır! 25 Ağustos 2018 | 272 Okunma Medeniyet dediğimiz tek dişi kalmış canavar mı? 16 Ağustos 2018 | 153 Okunma Şiddetin her türüne ‘hayır’ 09 Ağustos 2018 | 102 Okunma Zahmet olmadan rahmet olmaz! 02 Ağustos 2018 | 251 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar