Yine sapkın sapkın konuşuyorlar!

Diyarbakır'a giden sanki Ermenistan'a gidiyor! Tövbe estağfurullah! Hemen "mesele"den başlıyor!Yeni parti kuranların, kuracakların bütün derdi "Kürt meselesi"! Canımız, ciğerimiz, kan bağımız, neden "mesele" olsun?!Siz...

Diyarbakır'a giden sanki Ermenistan'a gidiyor! Tövbe estağfurullah! Hemen "mesele"den başlıyor!

Yeni parti kuranların, kuracakların bütün derdi "Kürt meselesi"! Canımız, ciğerimiz, kan bağımız, neden "mesele" olsun?!

Siz her "mesele" deyişinizde, PKK'nın omuzundaki kalaşnikofa bir mermi daha sürüyorsunuz.

Alın o zaman Abdullah Öcalan'ın KCK tüzüğünü, parti programı yapın! Abdullah Öcalan her şeyi düşünmüş, planlamış. Zahmete girmezsiniz.

Siz A. Öcalan'ın İmralı duruşmalarındaki savunmalarını okudunuz mu?  Okuyun lütfen... Biz olduğu gibi verdik. (İmralı'daki Konuk). A. Öcalan, mahkemede ne kadar kılınsa da asla kendi fikrinden vazgeçmemiştir. O savunmaların satır aralarına, KCK'nın maddelerini de bulursunuz. "Mesele" dediğinizde, A. Öcalan'la aynı çizgiye geliyor, hatta sözcülüğünü üstleniyorsunuz.

Devleti yönetmeye talip olanlar, önce Anayasa'yı su içer gibi okumalıdır. Anayasa'nın dışında bir "mesele" çıkarmanın suç olup olmadığına hukukçularına sorsunlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 173 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 602 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 267 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 335 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 591 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar