Türkçe Kur'ân mı dediniz!

Bir kesimin arzusu "Cumhuriyet"in yıkılışını görmek. Hükûmet edenleri fırsat bilmişlerdir. Sağolsunlar, hükûmet edenlerimiz de, birtakım icraatıyla umuda umut taşıyorlar.Millî bayramları...

Bir kesimin arzusu "Cumhuriyet"in yıkılışını görmek. Hükûmet edenleri fırsat bilmişlerdir. Sağolsunlar, hükûmet edenlerimiz de, birtakım icraatıyla umuda umut taşıyorlar.

Millî bayramları kutlamamak için türlü türlü bahaneler uyduruluyor. Bu yıl Cumhuriyet Bayramı güya İstanbul'da kutlanıyor. İstanbul Osmanlı'nın başşehri idi. Sanki inadına tercih ediliyor. Daha bitmemiş havaalanının açılış töreni "Cumhuriyet'in büyük kazancı" demek için mi, yoksa İstanbul-Osmanlı ilişkisi kurularak Vahidettincileri sevindirmek için mi?

Hükûmet edenler "ikna" yolunu denemiyorlar. Ben din adına konuşuyorsam... Ben şunu yaptıysam... Ben şunu istiyorsam... İcraat böyle.

Halk bütün bunlar inanıyor mu?

Saldırmayın, kızmayın, küfretmeyin... Geçmişi geçmişin şartlarında düşünün. Araştırıcılar, eksiğini fazlasını zaten ortaya koyuyorlar. Siz ders çıkarın. Önünüze bakın. Şu şunu demişti, şu şunu yapmıştı... Hep gıybet. Neden halk arasına uçurum sokuyorsunuz?! Yüzde 50'nin size niçin oy verdiğini bir düşünün... Diğer yüzde 50 niye oy vermiyor? Onların talepleri nedir? Bir "Müslüman" "Yüzde 50 bana yeter." diyebilir mi?

 "Andımız", "Türkçe ezan", giderek "Türkçe Kur'ân" meselelerine girildi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 594 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar