Siyonizm varsa barış yoktur!

Türkiye tam manasıyla çevrilmiş durumda... Ortadoğu'daki iç çatışmaların da, dış çatışmaların da tek sebebi İsrail'in varlığı. İsrail var olduğu için...

Türkiye tam manasıyla çevrilmiş durumda... Ortadoğu'daki iç çatışmaların da, dış çatışmaların da tek sebebi İsrail'in varlığı. İsrail var olduğu için çatışılmıyor, İsrail'in arz-ı mev'ud'a ulaşmak ihtirası yüzünden çatışılıyor. ABD, sadece ve sadece İsrail için Ortadoğu topraklarında ve yine Türkiye'yi İsrail için hedefine koymuştur.

Siyonistler, Evangelistlerin de desteğiyle şu anda ABD'yi ele geçirmiş durumdalar. Zamanında Rusya'da da etkiliydiler. Neler yaşandığını tarihin sayfalarını geriye doğru çevirince görürsünüz. Avrupa içlerine hiç girmeyelim! Allah kimsenin başına vermesin! Yeryüzü tersyüz oldu desek yeridir.

Şimdi bu söylediklerimizden başka mana çıkarırlar. Bizim "beşer"e bir sözümüz olamaz. Nazarımızda, bütün insanlar birdir ve her zaman söylerim, insanlığa ve ilme yaptıkları hizmetten dolayı Yahudi kanından gelen çok insana minnettarız. Geçmişte "Amerika Yahudi imparatorluğudur." dediğim için, muhtemelen MOSSAD'a bağlı bir internet sitesi beni "Yahudi düşmanı" listesine aldığını, biliyorsunuz. Yahudi düşmanı aynı zamanda insanlık düşmanıdır, bana göre. Biz yanlış emellerden bahsediyor, Yahudileri yanlış yönlendirenleri, kullananları sergiliyoruz.

Bir gün, ABD'nin diğer unsurları uyanırlarsa Siyonistler ne yapacaklar? Diğer unsurların, "Bizim varımızı yoğumuzu Yahudi sömürüyor, İsrail'den bize ne? Herkes başının çaresine baksın!" dememeleri mümkün mü?! Bir hedefe yürürken, etrafını kırıp döker, önünde engel gördüğünü tepeler, kan üzerinde devlet kurarsan, birileri gelir o devleti ığralayıverir! (Iğralamak: Sarsmak, sallamak. Yozgat ağzı).

Sanmayın ki, işgallerindeki mevcut toprakları tamamen Siyonistlere verseniz ortalık durulacak!

Ortadoğu'nun neden her bir karışında cerahat fışkırdığını anlayabilmek için tarihi ve kimilerinin hedeflerini çok iyi bilmeliyiz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar