Saldıra saldıra mı kazanacaklar!

Yavuz Selim Demirağ arkadaşımıza saldırdılar.Gazeteciler ya hapsediliyor, ya saldırıya uğruyor. Daha önce İstanbul'da gazetemizin merkezine saldırmışlar, döküp yıkmışlardı. Bu saldırı...

Yavuz Selim Demirağ arkadaşımıza saldırdılar.

Gazeteciler ya hapsediliyor, ya saldırıya uğruyor. Daha önce İstanbul'da gazetemizin merkezine saldırmışlar, döküp yıkmışlardı. Bu saldırı sonrasında ne olacağını göreceğiz. Failler bulunacak mı? Yavuz Selim kardeşime Allah'tan acil şifalar diliyorum.

Türkiye bir yere götürülmek isteniyor. Hem de iktidar eliyle... İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi sonrası olanlar her gün, her saat, her dakika bütün Türkiye'de, bütün dünyada konuşuluyor. İktidar, kendince sebepler üretti ve aynı zarfta dört oy pusulası olduğu hâlde, belediye başkanlığı pusulasını iptal ettirdi. Bunun izahı mümkün değildir.

"Her şey çok güzel olacak" diyen çocuk lise öğrencisi. İnanın başına bir şey gelmemesi için dua ediyorum. Kendilerinden olmayan herkes düşman çünkü. Okulundan attırabilirler, birilerini üzerine saldırtabilirler. O çocuk rakipleri için çok güzel bir slogan üretti. Tabiî bir slogan. Halkın içinden bir slogan.

Hayatı yeni tanıyan 15-16 yaşındaki daha çocuk diyeceğim genç, hissettiğini dışa vurmuş. Kalben ileriyi görüyor. O, ülkemiz için "Her şey çok güzel olacak" demiştir. Ülkemizi çok güzel yapacak olanlar da yine politikacılar. Politikacılar, şahsî çıkar peşinde koşmaz, yandan cep doldurma, yârana kazandırma hesapları yapmaz, kendi lüksü için rey istemez; halkla muvazi mütevazı bir hayatın içinden geleceğe bakar, ülkesini düşünürse elbette her şey çok güzel olacak. O çocuk, eğer iktidardakilerle hayatın çok güzel olacağını hissetseydi, Allah onu, hiç şüpheniz olmasın, onlara yanaştırırdı.

Şimdi yılların gazetecisi Yavuz Selim'e saldırı, fişlemeler, hedef göstermeler ister istemez başka saldırıları akla getiriyor. O çocuk korunmalı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar