Küfür olmaz! İnandır!

Yeni yıla "iman sorgulaması"yla girdik."İman", "İslâmcı" hükûmetle birlikte tartışmaya açıldı. "Din" şefleri saltanat sürüyorlar. Her biri kendine "İslâm" sınırı çiziyor....

Yeni yıla "iman sorgulaması"yla girdik.

"İman", "İslâmcı" hükûmetle birlikte tartışmaya açıldı. "Din" şefleri saltanat sürüyorlar. Her biri kendine "İslâm" sınırı çiziyor. Kendilerince "ayıklama" yoluna gidiyor. Aykırı gördükleri seslere öyle "fetva" veriyorlar ki, burada yazmaya kalemim varmıyor.

Kim ne söylerse tartışılmalıdır.

Düşünün artık... Ateistler bile bu hükûmet zamanında dernek kurdular! Tabiî "İşte demokrasi bu... İşte çok seslilik... Herkes istediğini yapıyor." diye kendilerine pay da çıkaracaklar ama, bu dernekleşmeye kadar varma, neyin işareti olduğunu da bir düşünmeleri gerekmez mi? Ateistlerin arttığını göstermediğini kimse iddia edemez.

Din korkutmaz, sevdirir. Bizde "din" korkutma vasıtası.

Hz. Peygamber korkutmuş mu, sevdirmiş mi? Önce bunu düşüneceksiniz. Ama bizde "din" şefleri, kendilerine bir sınır çekmişler, o sınırın dışında kimi görürlerse saldırıyorlar. Kim kendilerine kayıtsız şartsız mutî ise hepsine "hurî" gönderiyorlar. (Sahi şeflerden hiç "gılman" gönderenini duymadık... Allah'ın kulları dişi ve erkek!)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 594 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar