Komünist başkan indirilmeli!

Ben bile, düşünün artık ben bile, Tunceli'de belediye başkanlığına adaylığını koyan komüniste prim verdim! Hatta dedim, Tunceli'de olsaydım belki oyumu atardım...

Ki bunu diyen, Türkiye'nin bulunduğu coğrafya itibarıyla, komünizmi bir fikrî hareket değil, birilerinin bilerek veya bilmeyerek uşaklığı olarak gören, daha ötesi "ulaşlar"a karşı fiilî mücadele vermiş biri!

Tunceli'den gelen haber, komünist başkanın aslına rücu ettiğini gösteriyor. Tunceli'nin adını "Dersim" olarak değiştirecek kararı belediye meclisinden çıkarttırmış.

Herhâlde, Ak Parti'ye özendi. Şöyle: Ak Parti Osmanlı'ya dönüş için, "Türklerin ülkesi" anlamına gelen, Türklerin Anadolu'ya geldiğinden beri böyle kullanılan ve Millî Mücadele'den sonra yeni devletin resmî adı olan "Türkiye" adını ve rejimi "cumhuriyet"i zihinden silmek için bütün tabelalardan kaldırmaya kalkıştı, yazışmalarda bile kullanmamaya başladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 594 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar