Eksiğini bilmeyen parti!

Kendi çıkarını Türkiye'nin bekası olarak gösterirsen, çok tehlikeli mecraya girersin. Sana muhalif olanlar, ister istemez Türkiye'ye kastedenler oluyor ki, bu anlayış akıl dışıdır, izan...

Kendi çıkarını Türkiye'nin bekası olarak gösterirsen, çok tehlikeli mecraya girersin. Sana muhalif olanlar, ister istemez Türkiye'ye kastedenler oluyor ki, bu anlayış akıl dışıdır, izan dışıdır!

R. T. Erdoğan'ın birlikte yola çıktığı, ilişkileri, inişli çıkışlı da olsa, devam eden ve bu seçimde Ak Parti'yi desteklemek için yollara düşen Bülent Arınç bile "Nerden çıktı bu beka meselesi! Seçim stratejimiz doğru değil." diyor.

Korku, insanın aklını başından alıyor. Düşünsenize... Bir tarafta Ak Parti'yi içten içe sarsan yeni parti söylentileri... Diğer tarafta, ekonominin dibe vuruşu... Bir partiyi hiçbir şey geriletmez; ancak insanlar çaresizse, iktidardan yüz çevirirler.

Önceki akşam karşı apartmanda gördüklerimiz, ülkemiz adına çok üzücüydü. Ak Parti, çay paketlerinin kat kat üstünde, torba torba  "seçim erzakı" dağıtılıyordu. Diyanet, biliyorsunuz bir sorum üzerine fetvasını verdi; bu dağıtılanlar rüşvete girmez, dedi. Erzak dağıtma insanları da aşağılamadır. Oy geleceğini umut ettiklerini seçiyorlar, erzakınızı alın sonra oyunuzu bize verin, diyorlar, insanları gebe bırakıyorlar. Fotoğraf çektiğimizi fark ettiklerinde, kadını erkeği tabana kuvvet kaçtı. 

Ak Parti içinde en faal milletvekiliyken, son seçimde TBMM'in kapısı yüzüne kapatılan Doç. Dr. Selçuk Özdağ ile konuştuğumu dün yazmıştım.

Selçuk Özdağ'ın Ak Parti içinde gördüğü eksiklikleri ve bir bakıma partinin gerileme sebeplerini okuyacaksınız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 594 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar