Duy da inanma! ABD çekiliyormuş

Sen çapulculara 20 bin TIR silâh gönder, eğit, donat; radarlar, havaalanları kur sonra, "Askerlerimizi çekiyoruz." de... Vardır bunda bir kurnazlık.Aklıma gelen Ankara'nın İsrail'le gizli kapılar ardında ...

Sen çapulculara 20 bin TIR silâh gönder, eğit, donat; radarlar, havaalanları kur sonra, "Askerlerimizi çekiyoruz." de... Vardır bunda bir kurnazlık.

Aklıma gelen Ankara'nın İsrail'le gizli kapılar ardında  görüşmesi. Çünkü Trump gibi birinin bütün tavrı Siyonizm odaklı... Siyonistlerin faydasına olmayacak hiçbir harekette bulunmuyor.

Cemal Kaşıkçı'nın katlinde birinci derecede mesul tutulan Suudî veliaht İbn Selman neden hâlâ el üstünde? Kaşıkçı ABD'de yaşıyordu ve vatandaşlık için müracaat etmişti. ABD'nin bir gazetesinde de yazıyordu. Bir bakıma birinci derecede Kaşıkçı'ya sahip çıkması gereken isim Trump'tır. Ama Trump'ın damadı, Siyonistlerin en gözde elamanlarından ve İbn Selman'la dost...  İbn Selman da nasıl tutunacağının yolunu bulmuş. Siyonistlerle iyi geçinirsen sana dokunamazlar!

Türkiye'nin, PKK unsurlarının elinde olan Fırat'ın batısındaki Menbic'e ve Tell Ebyad'a ("Tell Ebyaz" da okunabilir. Türkçesi Ak Tepe.), doğusunda sınırımız boyunca bütün alanlara karşı harekât azmini göstermesi, ABD'ye telaşlandırmış mıdır? Hiç sanmıyorum. Askeri kaldığı müddetçe Türkiye ile çatışması kaçınılmaz olacaktı.

"Çekiliyorum" diye Türkiye'ye duyuruyor. Göstermelik çekilir de. Dikkat ederseniz, askerin çekilmesi için 60-100 günlük bir süre veriyor. Çekileceksen hemen çekil, biz de işimize bakalım! Değil mi?!

PKK unsurları, Afrin'de, arazi savunmalarına müsait olduğu ve o kadar tahkimat yaptıkları hâlde tutunamadılar. Menbic'de, Tell Rıfat'ta, Aynü'l-Arab'da, Tell Ebyad'da, Haseke'de, Kamışlı ve diğer yerlerde tutunması mümkün değil.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 594 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar