Düşmanlığın bu derecesi!

Amerika'da Siyonistler, Ermeniciler ve Pontusçular... PKK'yı el üstünde tutuyorlar. Türkiye'yi parçalamak için bütün umutlarını bu yıkıcı örgüte bağlamışlar. İnşallah, ABD Temsilciler...

Amerika'da Siyonistler, Ermeniciler ve Pontusçular... PKK'yı el üstünde tutuyorlar. Türkiye'yi parçalamak için bütün umutlarını bu yıkıcı örgüte bağlamışlar. İnşallah, ABD Temsilciler Meclisi'ndaki oylama Türkiye'de HDP/PKK'ya oy verenlerin gözlerini açar.

Biz, demek ki, doğru yoldayız. İyi ki PKK/YPG'yi, sınır hattımızın ötelerine ittik.

PKK'ya, bize mücavir bir "devlet" kurdursalardı ne olacaktı?

A. Öcalan'ın kurdurduğu PKK'nın çatı örgütü KCK'ya göre; İran, Irak, Suriye ve Türkiye'den parçalar koparılarak birleştirilecek.

İran istese, Kandil çökertilir. Hedefte oldukları hâlde taleplerimiz reddediliyor. Mezhepçiliğin gözü kör olsun!

Zırcahil ABD, halkını Türkiye'ye düşman etmek için, her kılığa bürünen Avengelist-Siyonistler, Ermenicilerin, Pontusçuların büyük desteğiyle Temsilciler Meclisi'nden ezici çoklukla iki kanun tasarını geçirdiler. Biri Ermenicilerin tasarısı diğeri ambargo. İlkinde oylama 405-11, ikincisinde 403-16. (Yahudiler, zamanında sadece Yahudiler soykırıma uğradılar denmesi için, aleyhimize karar çıkarılmasını engellemişlerdi hâlbuki.)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 594 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar