Din nasıl istismar edilir?

Millî Eğitim'in vizyon belgesi açıklanmış. Hiç umursamadım. 16 yıllık tahribat bir belgeyle nasıl düzelecek?!Bakan Bey'e epey övgü düzülmüştü ama, bu hükûmette yer alan bir insan...

Millî Eğitim'in vizyon belgesi açıklanmış. Hiç umursamadım. 16 yıllık tahribat bir belgeyle nasıl düzelecek?!

Bakan Bey'e epey övgü düzülmüştü ama, bu hükûmette yer alan bir insan hiçbir şey yapamayacaktır. Ferdî çaba bir yere kadar.

Düşünün artık... Sokak aralarına serpiştirilen imam hatip mektepler "örnek model" olarak vasıflandırılmış. Vizyon belgesinden inciler:

"Ciddi toplumsal değişimlerin tecrübe edildiği günümüzde yaşanan değer krizlerine ve belirsizliklere ülkemiz adına çözüm sunabilecek yapılar arasında imam hatip okulları yer almaktadır. İmam hatip okullarının millî bir model olarak başka ülkelere örnek olma potansiyeli artacaktır."

İmam hatip mezunlarının hepsi üniversiteye girse dahi "model" olamaz. İlmi, "imam-hatip" kavramı içine nasıl hapsedeceksin?!

Takıntıyla bir yerde tıkanır, yönünüzü kaybedersiniz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 177 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar