'Biz Hep Birlikte TÜRKİYE'yiz!'

Bunlar Osmanlı'yı kafaya takmışlar. Osmanlı yok! Mazide kaldı. Dönmeyecek! Böyle bir devlet, böyle bir imparatorluk olmayacak!

 Yeni Türkiye kuruldu ve inşallah devam edecek. 100 sene geçti, hâlâ aynı mavalı okuyorlar.

Bunların kafalarında en büyük tarihçi Kadir Mısıroğlu. Öncesi ve sonrasına, ilme bakmıyorlar. Yeter ki, zihin yapılarına hitap etsin. "Keşke Yunan galip gelseydi." demesinden gaşyolurlar. 

Bunların kafalarında en büyük fikir adamı ise Nuri Pakdil. Meşhur absürt selâmını en tepedeki Zat-ı Muhterem bile alkışlıyor: "Siz değerli konukları antiemperyalist, antikapitalist, antinasyonalist, antisiyonist, antifaşist en önemlisi de antifiravunist bir bilinçle selâmlıyorum."

"Firavun" demekle neyi kastettiğini biliyorsunuz.

Kadir Mısıroğlu'nun izinden giden bir imam "'Kurtuluş mücadelesinde bizi kandırdılar. Anlatılan kahramanlıkların hepsi yalan. Keşke o gün savaşı kaybetseydik, belki Osmanlı'yı daha sonra yeniden kurabilirdik." diyecek kadar kendisini kaybetmiş. Üstelik bu imamın bağlı olduğu diyanet sendikasının başkanı da dolaydan onu savunuyor.

Türkiye'nin getirildiği yeri görüyor musunuz?!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar