Bir sınırı olmalı!

Sanatçılar R. T. Erdoğan'a bazı sözler etmişler. "Sanatçıdır, ne söylese yeridir." diyemeyiz. Tenkit et ama bir sınırı olmalı.Şahsına ağır sözler edildiğini söyleyen zat "Ben bu yola...

Sanatçılar R. T. Erdoğan'a bazı sözler etmişler. "Sanatçıdır, ne söylese yeridir." diyemeyiz. Tenkit et ama bir sınırı olmalı.

Şahsına ağır sözler edildiğini söyleyen zat "Ben bu yola kefenimi giydim de çıktım." der ikide bir.

Onun sözü ne kadar bir kararlılığın ifadesiyse, sanatçıların "ağır sözleri" de o derece muhalefetin şiddetini gösteren ifadelerdir.

R. T. Erdoğan, o sanatçılar için: "Beni ipe götüreceklermiş, bunu sanatçı müsveddeleri yapacakmış, senin her yerin sanatçı olsa ne yazar. Beni ipe götürecekmiş, senin haddine mi? Biz şahadete inanmış insanlarız: Biz bunların bedelini ödemeye hazırız. Bunlar sanatçı müsveddesi. Bunun bedelini ödeyecekler. Kalkacaksın bu ülkenin Cumhurbaşkanını ipte sallandıracaksın. Şimdi yargıya git." diyor.

Kabul edelim ki, R. T. Erdoğan'ı Allah korudu; ölümden döndü. 15 Temmuz'u hatırlatmaya gerek var mı?!

Sanatçılar, tartışılan sözleri bir televizyon kanalında söylemişlerdi. İkisi de yetmişini aşmış oyuncular.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 594 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar