Bakan ifade verebilir mi?

İtalya Başbakanı Giuseppe Conte şikâyet edildi ve gitti, savcılara ifade verdi... Sadece o değil; İçişleri ve Sağlık Bakanları da sorgulandı. Bilgi alınsa bile neticede savcılığa gittiler.

İki kasaba, koronavirüs salgınının tedbir almakta geç kaldıkları şikâyet etmişti.

Türkiye'de böyle bir şey düşünülebilir mi?

Bizde hepsi üst üste geldi ve hepsi geçmişi yokluyor. Geçmişten hareketle ileride kimlerin mahkeme koridorlarında görüleceğini işaretini veriyor. Uç fikir görmeyin... Şimdi olanlar tarihin sayfalarında yerini alıyor ve dediğim dedik "hâkim güç"ün tökezleme anında, raflardan iniyor. Siyaset böyle bir şey!

İleride, şartlar değiştiğinde, geçmişte olanlarla kanun maddeleri bir bir karşılaştırılıp mugayir tavırlar belirlenecek ve iki satır şikâyet dilekçesiyle savcıların önüne konacaktır. O iki satır şikâyet, devasa davaların kapısını sonuna kadar açacaktır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 594 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar