ABD'liler aptal mı?

Trump, 2016'daki Başkanlık kampanyasında kendi hâlindeki ABD kitlelerine, Suriye ve Afganistan'daki askerleri evlerine geri getireceğini, "ABD'yi Orta Doğu'daki aptal savaşlarından çekeceklerini" söylemişti.Ve Trump, askerler hemen...

Trump, 2016'daki Başkanlık kampanyasında kendi hâlindeki ABD kitlelerine, Suriye ve Afganistan'daki askerleri evlerine geri getireceğini, "ABD'yi Orta Doğu'daki aptal savaşlarından çekeceklerini" söylemişti.

Ve Trump, askerler hemen şimdi evlerine dönecekler türü açıklama yapmıştı geçen ay.

Birileri Trump'a inanma temayülüne girmişlerdi. Biz, "İsrail'i ikna etmişse ancak asker çekebilir." mealinde yazmış, İsrail Başbakanı Netenyahu'nun, çekilmeyi önceden müzakere ettikleri sözünü de eklemiştik.

ABD, İsrail için Orta Doğu'da... Petrol bile Siyonistlerden sonra gelir. Bu böyle bilinmelidir ve siyasî denklem buna göre kurulmalıdır.

ABD'de iki grup hâkim: Siyonistler ve Evangelistler. "Evangelistler de ne?!" derseniz, derli toplu bilginiz olsun diye çok kısa açıklayacağım:

Hristiyanlık hak dindi. Sonra İncil'i birileri yeniden yazdılar ve dini tahrif ettiler. Bu yazanlardan Matta, Markos, Luka ve Yuhanna'nın metinlerin her birine "Evangel", yazanlara da "Evangelist" denmiştir. "Evangel", Yunanca "iyi haber, kabul edilen hakikat" anlamına gelen "evangelion"dan gelir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 594 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar