ABD yaptı yapacağını!

Batı'da Türk düşmanlığı sistematik. Virüsün kâbusa dönüştüğü hemen bütün Avrupa ülkelerine, ABD'ye, sırf şirinlik olsun, hiç olmazsa üç beş kelime hakkımızda iyi söylesinler diye, ihtiyaç duyulan tıbbî malzemeleri meccanen gönderiyoruz.

Devlet erkânından bir iki teşekkür mırıldanması. O kadar. Basın yayın organları suspus. Bilerek Türk yardımından bahsetmiyorlar. Merhum Elçibey, "Sen Türk olduğunu unutsan da düşmanın asla unutmaz!" demişti. Batılılar, garezkâr. Terör örgütü gelse, ülkelerinde maske dağıtsa övgüde sınır tanımayacaklar. Biz "İyilik et denize at; balık bilmezse Hâlık bilir." demek istiyoruz herhâlde!

Geçmişte de yardım ettik. İrlanda'da kıtlık vardı. Bir milyon insan hayatını kaybetmişti. Abdülmecid zamanında, 1847'de, buğday dolusu üç gemi göndermiştik. Sonra zamanımızda, bir bakıyorsunuz, İrlanda gazeteleri, yok canım olmadı böyle bir şey, diye yazabiliyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 177 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar