Oslo kepazeliğini birileri açıklayacak mı?!

Bölücülerin maşaları yine PKK'nın hizmetindeler. İngiltere merkezli bir kuruluşun başındaki PKK'lı Kerim Yıldız'ın beslemeleri, biliyorsunuz, Oslo'da toplanmışlardı. Pişkin pişkin: "Sizin yeni haberiniz...

Bölücülerin maşaları yine PKK'nın hizmetindeler. İngiltere merkezli bir kuruluşun başındaki PKK'lı Kerim Yıldız'ın beslemeleri, biliyorsunuz, Oslo'da toplanmışlardı. Pişkin pişkin: "Sizin yeni haberiniz oluyor ama biz kaç defa toplandık. Âlet çantamızı açtık. Örste kızgın demire şekil veriyoruz..." diyerek nanik yapıyorlar.

 Şaşırdığım şu: Hükûmet edenlerin partisinden eski milletvekilleri de bu oyunun içindeler. Ama Ak Parti'den biri çıkıp da, "Biz terörü ezerken siz Oslo'da ne yapıyorsunuz! Türkiye'ye 'çözüm' diyerek çözülme mi dayatacaksınız! Bu yanlışa kaç defa düştük... Bir daha mı düşelim!... Ülkeyi PKK'ya mı teslim edelim!"  demiyor. Belki de diyemiyor.

PKK'nın destekçilerinin Oslo toplantılarına partiden adamlarını göndererek, halkın nabzını mı ölçmek mi istiyorlar? Eğer karşı tavır sönük kalırsa tekrar PKK'yı Oslo masasına resmen davet edecekler. Belki yine bir İngiliz'i arabulucu yapacaklar. Bunun başka izahını bulamıyorum. (Çok tartışılmıştı... PKK'nın başlarıyla bizim MİT'ten ve bürokrasiden en yetkililer, Eylül 2008-Ağustos 2009 arasında dört defa Oslo'da masaya oturmuşlardı.)

Tez elden Saray'ın bir açıklama yapması lâzım. Kim ne söylese boş... Tek merci Saray.

Saray Kabinesi'nin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Oslo görüşmeleri, ardından gelen "çözüm" dedikleri "çözülme" ve şimdiki PKK'nın tepesine inme dönemleri arasındaki katılımları nasıl açıklıyor, okuyalım:

Süleyman Soylu, 2017'nin sonunda 2018'in bütçe görüşmeleri sırasında şöyle demişti:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar