'Adalet' hanımın gözünü açalım!

Enis Berberoğlu'na cezayı kestiler, sonra "Ya sen milletvekili seçildin. Hadi git, TBMM'de otur!" dediler. (Enis geçmiş olsun!)Enis Berberoğlu'nun, MİT TIR'ları Davası'ndan aldığı ceza önce 25 yıldı. Hâkimlerin de...

Enis Berberoğlu'na cezayı kestiler, sonra "Ya sen milletvekili seçildin. Hadi git, TBMM'de otur!" dediler. (Enis geçmiş olsun!)

Enis Berberoğlu'nun, MİT TIR'ları Davası'ndan aldığı ceza önce 25 yıldı. Hâkimlerin de endazesi yok! Bir başka mahkeme, "Ne bu böyle! Biraz ölçülü olmak lâzım, 19 yıl 2 ayı atıyorum." demiş, basmış 5 yıl 10 ayı.

MİT'in Suriye'ye taşıdığı maddeleri, sonra darbeye kalkışan örgüt, sırf hükûmeti dünya kamuoyunda suçlu göstermek için ortalığa saçıyor.

Daha önce yazdım: Devlet, Suriye'de, Türkiye'nin işine yarayacak gruplara silâh göndermelidir. Meselâ; bizden başka kapısı olmayan Türkmenler savaşıyorlarsa onları yalnız bırakabilir miyiz?

MİT TIR'ları çok tartışıldığında hiç yazmadım. "Devlet" haklıydı.

Yalnız, TIR'larda, "Yiyecek gönderiyoruz." denildiği hâlde, silah çıkmışsa bu haberdir. Kim olsa üzerine atlar. Bir "örgüt"ün bunu planladığı nasıl bilinebilir ki... "Örgüt" sonradan ortaya çıktı. Nitekim ilk yayınlayan bir gazete kovuşturulmamış ama sonra yayınlayan gazete yönetimine ve haberin fotoğraflarını verdiği iddia edilen Enis Berberoğlu'na dava açılmıştır. Muhalif partiden olunca tavır değişiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar