İdlib'e saldırı kime saldırı?

Herkes biliyor ki, Türkiye'de karar mercii tek... Bir kişinin iki dudağı arasından çıkan söz tartışılmaz. Örneği de görüldü.Papaz Brunson, tutuklanacağına sınır dışı edilmeliydi....

Herkes biliyor ki, Türkiye'de karar mercii tek... Bir kişinin iki dudağı arasından çıkan söz tartışılmaz. Örneği de görüldü.

Papaz Brunson, tutuklanacağına sınır dışı edilmeliydi. Gizli şahitlerin anlattıklarının hepsi bu tip insanların her zamanki faaliyetleri. Polis de biliyordur, MİT de... Olağanüstü şartlardayız; pire deve yapılıyor, öküz altında buzağı aranıyor. Belki adamı takas edebiliriz, diye düşünülüyor. "Takas" basit hesap. Senin istediğinle ABD'nin istediği bir mi? Senin istediğin ABD'nin elinde büyük bir koz; Brunson'la ölçülür mü!

Tek merci karar verdiğine ve kararı da tartışılmayacağını göre, Brunson'ı, iki satır yazı yazıp bırakalım. Yeni rejimde/sistemde bu iki satırlık yazı kanuna da uygun. İtiraz edene kapı gibi kanunu gösteririz.

Bunu şunun için yazıyorum. İdlib, bizi köşeye sıkıştıracak. Çok insan göç dalgasından bahsediyor ama asıl tehlike başka. İdlib yol üzeri temizlik. Rusya buradan sonra Afrin'e, Carablus'a, El-Bâb'a saldıracak.

Bizim kurtardığımız bölgelere saldırmak demek Türkiye'ye saldırmak demektir.

Aha buraya yazıyorum... Bu saldırılar hükûmet edenleri bile götürür! Çıkmazdayız!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar