Yeni rejimin simgesi kobra yılanı mı?

Mehmet Fatih Köroğlu, yeni havaalanı kulesinin kobra yılanı gibi olmasının sebebini incelememi rica etti. Yeni rejimin simgesi olabilir mi acaba? Dua edelim ki Güney Afrikalı mimarın yeni inşa ettiği gökdelende olduğu gibi...

Mehmet Fatih Köroğlu, yeni havaalanı kulesinin kobra yılanı gibi olmasının sebebini incelememi rica etti. Yeni rejimin simgesi olabilir mi acaba? Dua edelim ki Güney Afrikalı mimarın yeni inşa ettiği gökdelende olduğu gibi başka bir şeyden ilham almamışlar! (Bilenler bilmeyenlere anlatsın!)

***

Dünyada yeni bir durum var. Kitleler, Trump gibi her gün zehir kusan liderleri, mevcut düzenlere tepki duydukları için başa getiriyor.

New York Times, iki köşe yazarı Frank Bruni ve Ross Douthat'ın sohbetini yayınladı.

Yazının başlığı "Trump bizi birleştiremez. Herhangi biri bunu yapabilir mi?" şeklinde...

Alt başlıkta ise "Son terörist saldırılardan sonra cumhurbaşkanı en iyi yaptığı şeyi yapıyor; kutuplaştırıyor." deniliyor. Kısaltarak bir bölümünü vereyim:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.561 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.096 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 883 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 885 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar