Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor?

Batılı ülkeler, kendi vatandaşlarını aşılama işini ağırdan alıyor! Üretimin yetersiz olduğundan bahsediyorlar! İyi ama Türkiye, Endonezya, Bangladeş gibi ülkelerde aşılama belli bir seviyeye geldi!...

Batılı ülkeler, kendi vatandaşlarını aşılama işini ağırdan alıyor! Üretimin yetersiz olduğundan bahsediyorlar! İyi ama Türkiye, Endonezya, Bangladeş gibi ülkelerde aşılama belli bir seviyeye geldi! Yoksa Batılı ülkeler, Türklerin ve nüfusu Müslüman ülkelerin aşılanmasını mı bekliyor? Bu kadar aşı propagandası yapan ilaç şirketleri neden suskun? "İsrail, nüfusunun yüzde 40'ını aşıladı" deniliyor ama aşıyı üreten şirketler, nedense kendi ülkelerine dağıtım yapmıyor!

Diğer taraftan, Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Direktörü Hans Kluge, sanal basın toplantısında "Şu an İstanbul'da Türk hükümetinin desteğiyle kurduğumuz yeni bir merkezimiz var. Adı da Pandemi Acil Durum ve Hazırlık Merkezi. Burası bölgedeki 53 ülkeye hizmet verecek. Burası bölgedeki ülkeler için önemli bir kaynak" dedi.

Yani Türk ve İslam ülkelerinin aşılama programı, İstanbul üzerinden yönetilecek!

***

Bununla kalsa iyi… Time dergisi tarafından duyurulan "Büyük Sıfırlama Projesi"nin mimarlarından biri olan Dünya Ekonomik Forumu kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Klaus Schwab, "Ekonomik ve jeopolitik açıdan küresel olarak ve bölgesinde önemli bir aktör olan Türkiye, dijital dönüşüme liderlik üstlenebilir ve dijital devrimin etkilerinin en üst seviyeye çıkartılması için öncülük edebilir" dedi.

Daha da ilginci, Schwab, "Türkiye'nin genç ve dinamik bir nüfusu olduğunu biliyoruz. Bu nüfus da Türkiye için çok ciddi bir fırsat teşkil ediyor." diye hedef kitleyi açıkladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.555 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.088 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 878 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 880 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar