Milyonlarca insan neden Türkiye'ye sürülüyor?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriye'de iç savaş başlatılmadan hemen önce 911 kilometrelik Türkiye-Suriye sınır boylarının 49 yıllığına İsrail'e verilmek istenmesi üzerinde durdu.

 Vatan kiralama girişimi, Türkiye'yi yöneten kadronun Suriye'de gerçekte ne yapmak istediğini veya hangi projeyi uyguladığını gösteren tarihi bir delildir. Dolayısıyla her gün sorgulanmasında fayda vardır, çünkü Türkiye-Suriye sınırının yarısı Türkiye-ABD, diğer yarısı da Türkiye-Rusya sınırı haline gelmiştir!

Kılıçdaroğlu, şöyle dedi: "Neden Suriye sınırını, mayınlar temizlendikten sonra 49 yıllığına yabancı bir ülkeye vereceğiz, neden? Kim telkin etti size? Önce kararname çıkardılar, CHP iptal ettirdi, sonra kanun çıkardılar, Anayasa Mahkemesi'ne gittik, kanunu iptal ettirdik. Türkiye sınırına yabancı bir devlet gelip yerleşseydi bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin durumu ne olurdu?

Neden Büyük Orta Doğu Projesi'nin eş başkanlığına soyundunuz? Hiç 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.096 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 881 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 885 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar