İmamoğlu ve zararlı cemiyetler!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile önceki akşam Yeniçağ yönetici ve yazarları olarak akşam yemeğinde buluştuk.

Sorular, genelde, korona virüs konusunda alınan önlemler ve depremle ilgili kentsel dönüşümün nasıl yürümesi gerektiği üzerineydi.

İmamoğlu'nun cevapları haber sütunlarında yer alacağı için kullandığı kavramlar üzerinde duracağım.

***

Bir defa "devlet kadrolarının birbirine "uyumu" üzerinde duruyor ve "Şunu keşfediyorum ki bu ülkede, ahlâklı, hiçbir siyasi hüküm altında ezilmemiş, aklı başında, devletine ve ülkesine hizmetkar olan insanların yol yürüdüğü bir diplomasi ortamı oluştursak, bürokrasi gelişse, siyasiler uyumlu hareket etse, inanın şu ülkedeki var olan sorunların yüzde 80'ni bir yıl içinde çözeriz. Yol tıkamak, bir işi engellemek ne yazık ki uzun bir süredir siyasette marifete dönüştü." diyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 880 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar