"İhanetin bedeli" ve aklıselim…

Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genel Başkanı olarak, İl Başkanları Toplantısı'nda, yeni parti iddiaları konusunda,  "Birileri parti kuruyormuş, hiç bunları kafanıza takmayın. Çok içimizden ayrılıp parti kuranları gördük.

Şu anda sorsam adını sanını hatırlamazsınız. Bu işler böyledir. Bu tür ihanetlerin içerisinde olanlar bu işin bedelini de ağır öderler." dedi.

"İhanetin bedelini ağır öderler" sözünden "partiye ihanet" anlaşılıyor…

Öncelikle belirteyim ki Tayyip Erdoğan ile Abdullah Gül ve ekibi arasında tercih yapmak gerekse, yani başka hiçbir ihtimal bulunmasa, "Tayyip Erdoğan" derim ama işin doğrusu, "partiye ihanet" diye bir suç yoktur!

***

Gül ve arkadaşlarının başka bir suçu varsa, bunların parti kurmak istedikleri zaman gündeme getirilmesine itibar edilmez, çünkü her vatandaş, üye olduğu bir siyasi partiden istediği zaman ayrılabilir başka bir parti de kurabilir. Bu, bir anayasal haktır.

Yeter ki yeni siyasi parti, yabancılarla işbirliği içinde ve onların emelleri doğrultusunda kurulmasın! Böyle olsa bile bu konuda hüküm vermek yargının görevidir, siyasi rakiplerin değil. Tabii sadece yeni parti kuracaklar için değil AKP için de aynı iddia söz konusudur. AKP, ABD'den gönderilen gizli bir belgeyi program yaparak kurulmuş bir partidir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.096 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 881 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 885 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar