Erdoğan, seçim kaybederse ne olur?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “İslâm âleminin ve milletimizin mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum” diye başlayan bir bayram kutlaması yaptı.

Erdoğan, görev başındaki Mehmetçikleri de arayıp bayramlarını kutladı.

Erdoğan, AKP İstanbul İl Teşkilatıyla video konferans yöntemiyle görüşmesinde ise “Yarından tezi yok, yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 “Gönül seferberliği”, kavramı, insanı heyecanlandırıyor...  Erdoğan’ın “Ülkemizde tüm farklılıkların ötesinde 83 milyon vatandaşımızın tamamının ortak paydasını teşkil eden değerlerin ve beklentilerin tek temsilcisi AK Parti'dir. (…) Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde telefonla ulaşarak, çarşambadan itibaren de bizzat sahaya inerek, milletimize gidecek, kendimizi anlatacak, onun da derdini dinleyeceğiz" şeklindeki sözlerinden ise neredeyse herkes, “seçim çalışmaları başlıyor” anlamını çıkardı..

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.096 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 881 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 885 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum