Erdoğan, düşüşü frenlemeye çalışıyor!

Seçime kısa bir süre kala, başta Tayyip Erdoğan ve Süleyman Soylu olmak üzere AKP adına konuşanların elinde CHP'nin Kandil ve Pensilvanya ile paralel yürüdüğü iddiasından başka hiçbir malzeme...

Seçime kısa bir süre kala, başta Tayyip Erdoğan ve Süleyman Soylu olmak üzere AKP adına konuşanların elinde CHP'nin Kandil ve Pensilvanya ile paralel yürüdüğü iddiasından başka hiçbir malzeme kalmadı.

Son olarak Erdoğan, "95 yıllık CHP'yi 9 senede Kandil'in, Pensilvanya'nın kuklası yapan bir genel başkandan kendi seçmenine de fayda gelmez." dedi.

Erdoğan, "Türkiye'nin 81 vilayetini parçalara bölmenin hesabı içinde olanlara, pazar günü en güzel cevabı, demokratik ortamda verelim. 16 bin 500 kilometreden dinimize saldıranlara cevabı verelim. Taksim Meydanı'nda ezanımıza saldıranlara cevabımızı verelim." diye konuştu.

Süleyman Soylu ise "Kandil'de Apo'nun bir adamını daha, dördüyle beraber götürdük. Onlara güzel bir seçim hediyesi verdik." diye propaganda yaptı. Başarılı operasyonun bir seçim hediyesi olduğunu böylece itiraf etmiş oldu. "Ben Kandil'e seçim hediyesini kastettim" diyebilir ama bunun bir mantığı yok!

***

Erdoğan ve Soylu'nun son atakları, Atıf Beki'nin, "Belediyeleri teröre teslim etmeyin taktiği kazandırsa, rahmetli Turgut Özal'a kazandırırdı" ifadesini akla getiriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar