​​​​​​​Devenin su hakkı ve Kanal İstanbul!

Avustralya'da yüksek sıcaklık sonucu oluşan kuraklık orman yangınlarına yol açtı ve koca bir kıta cayır cayır yandı. Yangınlarda 500 milyon canlının kül olduğu bildiriliyor.

Avustralya hükümeti, sayısı 1,2 milyona ulaştığı iddia edilen başıboş develerden on bininin çok su içtikleri gerekçesiyle helikopterlerden ateş edilerek öldürüleceğini açıkladı. Develerin, çitleri yıkıp geçtiği, evlerin etrafında klimalardan damlayan suları içmeye çalıştığı da bildiriliyor. Develerle birlikte yaban atlarının da aynı gerekçeyle öldürüleceği açıklandı. Diğer taraftan orman yangınlarında insanların kurtardığı koalalara su vermesi ve yine kurtarılan kanguruların birbirine ve insanlara sarılması gibi görüntüler bütün dünyayı etkiledi.

Küresel ısınmaya develerin yaydığı biyogazın sebep olduğunu iddia edenler de var. Oysa atmosferdeki ozon tabakasını delen gazları "medeniyet dediğin tek dişli canavar" üretmiştir!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar