Asıl tiyatro, bakın nasıl sahneleniyor...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, halen hapiste bulunan Selahattin Demirtaş'ın "Devran" isimli kitabının tiyatro oyununu birlikte izlemeye giden Selva Kılıçdaroğlu, Dilek İmamoğlu, Canan Kaftancıoğlu ve Başak Demirtaş'ı kastederek "Terörist Demirtaş'ın Devran isimli sözde kitabından tiyatro oyunu çıkarıp buna övgü düzenler bu milletin ruh köküne yabancı olanlardır." dedi...

Bahçeli, "CHP'ye diyorum ki, çadır tiyatronuzu ya gidin Kandil'de kurun, ya da Pensilvanya'ya açın. Fakat Müslüman mahallesinde salyangoz satmayın, satmaya kalkışmayın, zira sattırmayız, müsaade etmeyiz. Diyeceklerim Kılıçdaroğlu'nun kulağını küpe olsun, aksi halde Türk milleti bu siyaset ucubesini affetmeyecek, bulduğu ilk sandıkta da bedelini ödetecektir" dedi.

***

Türkiye'de 36 yıldır kan döken bir örgütün siyasi uzantısına sahip çıkan bir tiyatronun parçası olursanız, Türk milleti gerçekten bu tutumu affetmez.

Milletin, İstanbul ve Ankara dersinden sonra AKP iktidarına bir ders daha vermeye hazırlandığı bir dönemde, ana muhalefet olarak HDP ile yan yana yürümek, "Devran"dan daha büyük bir tiyatro oyunu sahnelendiğini gösteriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar