Yeni Parti: Hayalden de öte hayalcilik

Bir önceki Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’ün yeni parti kuracağı iddiası kendisi tarafından yalanlandı. Ankara kulisleri her devir böyle havada uçuşan düşüncelerle doludur. Onlar geçmiş zaman...

Bir önceki Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’ün yeni parti kuracağı iddiası kendisi tarafından yalanlandı. Ankara kulisleri her devir böyle havada uçuşan düşüncelerle doludur. Onlar geçmiş zaman hayaletleri gibi koridorlarda dolaşırlar.

Kimi muhaliftir, kendisi hiç birşey yapamadığı için böylesi bir umuda bel bağlar. Kendince, “Belki biri iktidar partisini böler de ben de sebeplenirim” diye düşünür. Ancak çok parçalı bir yapı içinde var olabileceklerini, belki de iktidara bir ucundan yapışabileceklerini hayal ederler.

Bir kısmı şahsi hınçları için bu dedikoduları kullanır.

Bir kısmı ise partide önleri açılsın diye. Böyle dedikodularla, kalabalık içinde burun göstermeye çalışırlar.

Her halukarda, sağ bir partide, hele iktidar ve güç odağı bir partide, böyle birşey çok zordur. Ak Parti, Cumhurbaşkanlığı sistemi için bir fırsat yakalamışken, 15 Temmuz sonrası halkın gücünü böylesine arkasına almışken, bu iddialar da düşünceler de saçmadır.

Dedikoducuların bilmesi gereken, bugün kim yaparsa yapsın, neresi desteklerse desteklesin, böyle bir partinin kurulması mümkün değildir. Diyelim ki kuruldu, başarılı olması hiç mümkün değildir. 

Bu dedikoduları çıkaranlar muhaliflerse ve böyle bir şekilde iktidara el atabileceklerini zannediyorlarsa, halusinasyon görüyorlar demektir. Benim önerim, daha çok çalışmaları.

Eğer Ak Parti’nin çeperindelerse, onlara önerim bile yok. Boşuna uğraştıklarını biliyorlar zaten.

Yayın yasağı mı, yasak yayın mı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sahte iltica 09 Nisan 2018 | 671 Okunma Sadece bilet parası yetmez 03 Nisan 2018 | 581 Okunma Ülke batsın ki bana yer açılsın 02 Nisan 2018 | 465 Okunma Türkiye kadar taş düşsün başınıza 26 Mart 2018 | 340 Okunma Milliyet ikinci kez Hürriyet'i alıyor 23 Mart 2018 | 1.036 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar