Sadece bilet parası yetmez

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi yaşanmaz bulup gitmeyi düşünenler için, bilet paralarını verip göndermeyi önerdi.Ancak bu iş sadece bilet ile bitmiyor. Bir de bir sürü vasat ve vasat...

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi yaşanmaz bulup gitmeyi düşünenler için, bilet paralarını verip göndermeyi önerdi.
Ancak bu iş sadece bilet ile bitmiyor. Bir de bir sürü vasat ve vasat altı insanın alim muamelesi göreceği bir ülke bulmak gerekiyor.

Kimilerine hiç lafım yok. Gidiyorlar alınlarının teriyle birçok konuda birçok başarılı işler yapıyorlar. Meslekleri, şirketleri oluyor. Lafım “Gerçekten yaşanmaz buralarda” diyenlere. Bir insanın başka bir ülkede hayatını kurması ile kendi ülkesini yaşanmaz bulması farklı durumlar.

Bu durumda olan tanıdığım insanlar var. Green Card piyangosuna girenler mi istersin, Ankara anlaşması ile gidenler mi. İşleri güçleri yerindeyken hep kaçma planları yapanlar için yaşanmış olaylardan önerilerim var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sahte iltica 09 Nisan 2018 | 675 Okunma Sadece bilet parası yetmez 03 Nisan 2018 | 583 Okunma Ülke batsın ki bana yer açılsın 02 Nisan 2018 | 466 Okunma Türkiye kadar taş düşsün başınıza 26 Mart 2018 | 341 Okunma Milliyet ikinci kez Hürriyet'i alıyor 23 Mart 2018 | 1.036 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar