TV yorumcusu olmak isteyenlerin dikkatine

Haber kanallarındaki tartışma programlarına katılmak isteyenler için bir rehber hazırladım.Bence müthiş bir hizmet. Belki biz de izleyiciler olarak hep aynı 10 kişinin bir o kanalda bir bu kanalda yaptıkları aynı...

Haber kanallarındaki tartışma programlarına katılmak isteyenler için bir rehber hazırladım.
Bence müthiş bir hizmet. Belki biz de izleyiciler olarak hep aynı 10 kişinin bir o kanalda bir bu kanalda yaptıkları aynı yorumlardan kurtuluruz.

-Öncelikle ne diyeceğiniz belli olmalı. Haberciler en çok ne diyeceği belli olmayan kişilerden çekinir. Söyleyeceğiniz şey aşağı yukarı belli olmalıdır. Böylece gereksiz risk faktörü ortadan kalkar.

-Tahmin edilebilir olmak güzeldir ama, onun da bir sınırı var. Tahmin edilir olacağım diye işin suyunu da çıkartmayın. Dinamik olmanız lazım. Zaten bu zamanlamaları yapabilenlerin içinde televizyon ruhu var demektir. Ekran büyüsü böyle oluşur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sahte iltica 09 Nisan 2018 | 675 Okunma Sadece bilet parası yetmez 03 Nisan 2018 | 583 Okunma Ülke batsın ki bana yer açılsın 02 Nisan 2018 | 466 Okunma Türkiye kadar taş düşsün başınıza 26 Mart 2018 | 341 Okunma Milliyet ikinci kez Hürriyet'i alıyor 23 Mart 2018 | 1.036 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar