Pkk hem hamile, hem bakire

PKK “Masum” bir terör örgütüdür. Aslında yollara patlayıcı ve mayınlar döşemezler, sokakta sivil kıyafet ile alışveriş yapan askerleri öldürmezler, örgüt içi infazlar yapmazlar...

PKK “Masum” bir terör örgütüdür. Aslında yollara patlayıcı ve mayınlar döşemezler, sokakta sivil kıyafet ile alışveriş yapan askerleri öldürmezler, örgüt içi infazlar yapmazlar, gösteriler düzenleyip içinde insan olan otobüsleri yakmazlar. 

Hatta hatta Ankara’ya patlayıcı yüklü araçlar yollayıp iş çıkış saati otobüs duraklarında hiç patlatmazlar. Mağazalara molotof atıp insanları dumanla boğmazlar. Sokakları kazıp, kurtarılmış bölge yaratmaya çalışmazlar, çoluk çocuğun eline silah verip ortada bırakmazlar, uyuşturucu ticareti yapmazlar. Asker-polis karakollarına saldırmazlar, silah ticareti, insan kaçakçılığı ise hiç yanlarına yaklaşmaz.

Masum bir felsefi harekettirler. Kurucuları da zaten bir filozoftur. Kandil’de bir felsefe kulübü gibi otururlar. O gördükleriniz, silahlı eğitim falan değildir zaten. Onlar silahın ne kadar kötü olduğu konusunda yapılan bir münazaranın görsel anlatımıdır. 

Hatta 4 yılda bir serbest seçimler yaparlar. Örgüt yöneticilerini özgür iradeleri ile seçerler. Seçim öncesi propaganda dönemlerinde birbirlerini kıyasıya eleştirirler. Çok demokrattırlar. O yüzden hep “Demokrasi” diye bağırırlar. Demokrasinin yeryüzünde vücut bulmuş halidirler adeta. 

Yahu herkes deli mi? Diyarbakır’daki patlamanın “PKK’nın işi mi, yoksa DEAŞ’ın işi mi?” diye tartışıyorlar. 

PKK yapmadı diyenler, aslında PKK’nın hiç de böyle şeyler yapmadığını savunabiliyor mu? Onların iddiası: “Bu eylemi, PKK’nın yapmamış olduğu.” Ulan adam binlerce kişiyi bu yöntemle öldürmüş. Bunu yapsa ne olur, yapmasa ne olur?

Otobüs durağında onlarca kişiyi havaya uçuran aynı örgüt değil mi?

Dertleri eylemin kendisi değil. Zamanlaması. Onlara göre tam da HDP’lilerin gözaltına alındığı gün PKK’nın böyle bir eylem yapmayacağı. Hadi yaa. PKK hep akıllı işler yaptı değil mi? Saf akıl küpü mübarekler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sahte iltica 09 Nisan 2018 | 675 Okunma Sadece bilet parası yetmez 03 Nisan 2018 | 583 Okunma Ülke batsın ki bana yer açılsın 02 Nisan 2018 | 466 Okunma Türkiye kadar taş düşsün başınıza 26 Mart 2018 | 341 Okunma Milliyet ikinci kez Hürriyet'i alıyor 23 Mart 2018 | 1.036 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar