Ne etti bu ÖSO size?

Bir yandan "O kadar Suriyeli var. Neden gidip ülkelerinde savaşmıyorlar" diyeceksin, öte yandan neden "Özgür Suriye Ordusu ile iş birliği yapılıyor" diye konuşacaksın. Bu işin içinden çıkabilen varsa beri...

Bir yandan "O kadar Suriyeli var. Neden gidip ülkelerinde savaşmıyorlar" diyeceksin, öte yandan neden "Özgür Suriye Ordusu ile iş birliği yapılıyor" diye konuşacaksın. Bu işin içinden çıkabilen varsa beri gelsin.

Özgür Suriye Ordusu, Türkiye tarafından desteklenen muhaliflerden oluşuyor. Aileleri ile birlikte Türkiye’ye sığınmış Suriyeliler anlayacağınız. Hatırlarsınız birkaç ay öncesinin laflarıydı. Suriyelilerin gidip savaşması gerektiği. Bunu sığınmacıları aşağılamak için kullanıyorlardı. 

Şimdi ise bir zamanlar aşağıladıkları aynı kişileri kendi ülkelerinde gidip, üstelik Türkiye’nin en önemli düşmanına karşı savaştığı için kötülüyorlar. 

Nesini beğenmediniz. “ÖSO ön plana çıkarılıyormuş.” Yahu bu savaş. Vizyon filmi mi? Bunun başrolü yan rolü mü var? Adamlar bizimle omuz omuza savaşıyor. Şehit veriyor. Üstelik PKK ile vuruşuyor. Hani hatırladınız mı şu 40 yıldır Türkiye’de kan döken terör örgütü. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sahte iltica 09 Nisan 2018 | 675 Okunma Sadece bilet parası yetmez 03 Nisan 2018 | 583 Okunma Ülke batsın ki bana yer açılsın 02 Nisan 2018 | 466 Okunma Türkiye kadar taş düşsün başınıza 26 Mart 2018 | 341 Okunma Milliyet ikinci kez Hürriyet'i alıyor 23 Mart 2018 | 1.036 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar